Droogvallen op het Wad [16-18 september]

 

Op de grens tussen land en water. De Wadden, ons Werelderfgoed. Een onmisbare schakel in de kringloop van het leven op aarde. Ervaar de vrijheid, ruimte en magie. Dichtbij de natuur. Dichtbij jezelf. Het prachtig licht dat over het wad schijnt, zeehondjes die liggen te zonnen op een zandbank, vogels aan het foerageren. En dat alles vanaf een prachtig oud zeilschip. Een feest voor fotografen. Dit weekend hebben we ook volle maan.

Dit kun je meebeleven. Wij , LekkerWegFotografie, Willie en Sjoukelien, hebben een zeilschip gehuurd. En jij kunt ook mee!.

Programma:

Vrijdagavond 16 september 20.00 : Vertrek uit Makkum. We varen naar de sluizen bij Kornwerderzand.

Zaterdag:  Zeilen over de Waddenzee. Aan het eind van de middag zoeken we een zandbank op en gaan droogvallen. We kunnen dan van boord en hopen een prachtige zonsondergang vast te leggen.

Zondag: We vallen s’ochtends vroeg weer droog en we kunnen genieten van de zonsopkomst. Hierna zeilen we weer naar de sluizen en hopen om ongeveer 17.00 weer aan te leggen in Makkum.

Kosten:

295 euro per persoon. Er kunnen 13 personen mee.

De slaaphutten zijn voorzien van goede bedden, stromend water, bergruimte, een 230 volts stopcontact en cv. Elke hut is goed te ventileren. Er zijn 15 bedden verdeeld over 2 tweepersoonshutten, 2 vierpersoons hutten en 1 driepersoons hut.

Inbegrepen: Ontbijt op zaterdag en zondag.

Lunch op zaterdag en zondag.

Diner op zaterdag.

Niet inbegrepen: Alcoholische dranken.

Beddengoed. 14 euro. Je mag ook een slaapzak meenemen.

Reis- en annuleringsverzekeringen.

Contact en/of opgave:

info @ lekkerwegfotografie.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *